Renovatie eengezinswoningen Tuinstraatkwartier De Bilt feestelijk afgerond

Geplaatst op

In het afgelopen jaar zijn de 71 eengezinswoningen in het Tuinstraatkwartier in De Bilt ingrijpend gerenoveerd. Samen met aannemer Salverda Bouw voerden we onderhoud uit. Ook werden de woningen verduurzaamd. Door de vernieuwing van het dak, de kozijnen en voordeuren kregen de woningen ook aan de buitenkant een mooie uitstraling. We zijn heel trots op het eindresultaat.

De bewoners genieten van het wooncomfort in hun vernieuwde woning. De werkzaamheden vroegen wel veel van de bewoners die tijdelijk naar een logeerwoning moesten verhuizen. Om hen te bedanken voor hun flexibiliteit en samenwerking organiseerden we eind september 2024 met de bewoners en Salverda Bouw een gezellig opleverfeestje.
Inmiddels genieten de bewoners elke dag van hun vernieuwde woning met veel wooncomfort.

Met dit project is de eerste fase van het Toekomstplan Tuinstraatkwartier afgerond. Het volgende project, de sloop/nieuwbouw op de plek van de 108 duplexwoningen, is in voorbereiding voor uitvoering in 2025.

Lees meer over de projecten Tuinstraatkwartier: eengezinswoningen en duplexwoningen

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Buurtgesprek met bewoners als aftrap project

De komende tijd gaan we plannen maken voor onderhoud en energiebesparende maatregelen in 142 woningen aan de Mr. H. Marsmanstraat, Melis Stokestraat en Johan de Meesterstraat in Zeist. Als start organiseerden we een buurtgesprek met de bewoners.
Lees meer

Oprecht dankjewel voor bewonerscommissies

Goede tradities behouden we graag! Daarom ontvingen we alle leden van de bewonerscommissies en huurdersbelangenverenigingen vorige week voor de jaarlijkse 'Bedank-dag'.
Lees meer