Buurtgesprek met bewoners als aftrap project

Geplaatst op

Eerst in gesprek met de bewoners

De komende tijd gaan we plannen maken voor onderhoud en energiebesparende maatregelen in 142 woningen aan de Mr. H. Marsmanstraat, Melis Stokestraat en Johan de Meesterstraat in Zeist.
Als aftrap van dit project Mamejoh (samenvoeging eerste letters straatnamen) organiseerden we eind september 2024 een buurtgesprek met alle bewoners. Om elkaar te leren kennen en te horen wat de woonervaringen, wensen en ideeën zijn voor ieders woning en de buurt.
Het weer werkte niet mee, maar het was een druk bezochte en geslaagde aftrap met veel betrokken bewoners. En het leverde ons nuttige inzichten op. Ook via de vragenlijsten die de bewoners hebben ingevuld.

De komende weken gaan we in diverse woningen onderzoek doen naar de technische kwaliteit. Met deze informatie en de input van de bewoners gaan we aan de slag met het opstellen van het renovatieplan.

Meer lezen

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Oprecht dankjewel voor bewonerscommissies

Goede tradities behouden we graag! Daarom ontvingen we alle leden van de bewonerscommissies en huurdersbelangenverenigingen vorige week voor de jaarlijkse 'Bedank-dag'.
Lees meer