Vrijwilligers Buurtkamer Mens De Bilt winnaar van het Groene Lintje

Geplaatst op

De vrijwilligers van de Buurtkamers van Mens De Bilt zijn de winnaar van het Groene Lintje! Van harte gefeliciteerd. Het doel van de Buurtkamers is simpel en krachtig: buurtbewoners op een makkelijke en laagdrempelige manier contact laten leggen met (nieuwe) mensen. Bijzondere aandacht gaat uit naar Buurtkamer Kometenlaan waar Monique Beekes en Henk van den Dolder een voortrekkersrol vervullen. Tineke Rigters van de Biltse Biet speldde het lintje op.

Groene Lintje 2024

GroenLinks De Bilt riep inwoners op om personen, groepen of organisaties te nomineren voor het Groene Lintje. Deze prijs wordt gegeven aan iemand of een organisatie die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor een groener, socialer en duurzamer De Bilt. Na eerdere winnaars zoals Tuinderij Eyckenstein, Boerderij De Bonte Parels, buurtmoestuin De Biltse Biet, Vrienden van Boetzelaerpark, Voedselbank De Bilt en Plog it Up, konden inwoners van De Bilt stemmen voor de nieuwe winnaar van het Groene Lintje. Andere genomineerden waren Grootouders voor het Klimaat en Wijkvereniging Noord Oost De Bilt.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Buurtgesprek met bewoners als aftrap project

De komende tijd gaan we plannen maken voor onderhoud en energiebesparende maatregelen in 142 woningen aan de Mr. H. Marsmanstraat, Melis Stokestraat en Johan de Meesterstraat in Zeist. Als start organiseerden we een buurtgesprek met de bewoners.
Lees meer

Oprecht dankjewel voor bewonerscommissies

Goede tradities behouden we graag! Daarom ontvingen we alle leden van de bewonerscommissies en huurdersbelangenverenigingen vorige week voor de jaarlijkse 'Bedank-dag'.
Lees meer