Oprecht dankjewel voor bewonerscommissies

Geplaatst op

Goede tradities behouden we graag! Daarom ontvingen we alle leden van de bewonerscommissies en huurdersbelangenverenigingen vorige week voor de jaarlijkse 'Bedank-dag'. De opkomst was goed en dat geldt ook voor de sfeer.

Waar Woongroen voor staat stond deze middag centraal. Medewerkers van Woongroen deelden hun kennis en vermaakten alle aanwezigen met presentaties over onder andere onze woningvoorraad nu en in de toekomst, en over ons huishoudboekje. Daarnaast maakten we een busrit langs een deel van ons bezit en diverse projecten in De Bilt en Zeist.

Met een smakelijke lunch, een oprecht dankjewel en een drankje en hapje aan het einde van de middag tonen we graag onze waardering voor ieders inzet voor zijn/haar straat of woongebouw. Want dat is niet vanzelfsprekend. Fijn dat jullie dit doen!

Wij kijken terug een een fijne middag. Dank voor ieders komst.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Buurtgesprek met bewoners als aftrap project

De komende tijd gaan we plannen maken voor onderhoud en energiebesparende maatregelen in 142 woningen aan de Mr. H. Marsmanstraat, Melis Stokestraat en Johan de Meesterstraat in Zeist. Als start organiseerden we een buurtgesprek met de bewoners.
Lees meer