Digitale inkomensverklaring live

Geplaatst op

Woningzoekenden in de regio Utrecht kunnen hun inkomens- en persoonsgegevens nu via een directe koppeling met MijnOverheid delen met WoningNet. Je gegevens delen was nog nooit zo makkelijk en veilig. Ook het inschrijfproces van WoningNet is vernieuwd.

 

Verbeteringen
Je inkomensgegevens delen via de koppeling kon al. Met de vernieuwde koppeling kan WoningNet nu ook je persoonsgegevens controleren via MijnOverheid. Dit maakt het zoeken naar een woning nog makkelijker, het voorkomt fraude en het verhuurproces wordt nog efficiënter.

 

Niet verplicht
We snappen dat niet iedereen handig is met computers. Daarom blijft het mogelijk om je gegevens op een andere manier te delen.

 

Wil je weten hoe het werkt?
Kijk dan gauw op de website van WoningNet: DᾹK regio Utrecht. Hier vind je bijvoorbeeld korte instructievideo’s. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Campagne gestart tegen misstanden in huurwoningen in gemeente Zeist

Het aanpakken van misstanden in huurwoningen is van groot belang voor de veiligheid en leefbaarheid in onze wijken. Om dit aan te pakken, werken de gemeente Zeist, woningcorporaties NabijWonen en Woongroen en Meld Misdaad Anoniem (M.) samen aan een bewustwordingscampagne.
Lees meer

Onthulling bouwhekdoek luidt woningverbetering De Kwartieren Bilthoven in

Onlangs is met veel bewoners van de woningen ‘De Kwartieren’ in Bilthoven het onderhoud en de verduurzaming van de 1e fase woningen symbolisch gestart. Woongroen en Trebbe verbeteren in totaal 254 sociale huurwoningen in de wijk De Leijen. Om dit bijzondere moment te markeren onthulden Hanneke Burg, manager Wonen bij Woongroen, Ruud van Zwol, bewoner namens de klankbordgroep en Eric van der Ploeg, adjunct-directeur bij Trebbe het 1e bouwhekdoek.
Lees meer