De grote verschillen maken we door onze woningen te renoveren en verduurzamen. Daar werken we hard aan, maar is niet van de een op andere dag klaar. Daarom gaan we ‘Samen besparen’.

  • Wat Woongroen doet: wij verduurzamen onze woningen. Een goed geïsoleerde woning is fijn voor meer comfort. Maar kan ook helpen de energierekening te verlagen. Woningen met een E, F of G label hebben prioriteit. En we realiseren ongeveer 300 nieuwe woningen tot 2030. Ook vind je hier informatie over elektrisch koken en zonnepanelen.

  • Wat je van de overheid kunt verwachten: meer info over het prijsplafond, energietoeslag voor mensen met een laag inkomen, huurverlaging voor de laagste inkomens, verhoging huurtoeslag en verhoging minimumloon.

  • Wat je zelf kunt doen: blijf ventileren, we delen tips voor het onderhoud van jouw cv-ketel en tips om energie en water te besparen. Want alle beetjes helpen, zeker nu!

  • Waar je terecht kunt voor hulp: zowel in De Bilt, Zeist als online. En onderneem actie bij betalingsproblemen. Dat geldt ook voor problemen met het betalen van de huur. Wij helpen je graag met het zoeken naar een oplossing.