Welkom bij Woongroen!

Geplaatst op

Woongroen is dé naam van de nieuwe woningcorporatie die ontstaat door een fusie tussen Woongoed Zeist en Woonstichting SSW per 1 januari 2024. Door de krachten te bundelen kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren voor huurders en woningzoekenden in de gemeenten De Bilt en Zeist. Ook zijn er financieel meer mogelijkheden voor verduurzaming en nieuwbouw.

Voor alle huurders: bezoeklocatie blijft. Nieuw: openingstijden en contactgegevens
Veel blijft hetzelfde. Zo kun je de kantoren aan de Steniaweg 44 in Zeist en aan de Waterman 45 in Bilthoven blijven bezoeken. De openingstijden worden iets aangepast. Vanaf januari zijn we van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. Ons nieuwe telefoonnummer is 088 505 38 00. Mail stuur je naar info@woongroen.nl. Post mag naar Woongroen, Postbus 135, 3700 AC in Zeist.

Voor huurders in de gemeente De Bilt wijzigt het banknummer: zo maak je voortaan jouw huur over
Woongroen heeft een nieuw banknummer, namelijk NL31 RABO 0375 2004 44. Hieronder leggen we je graag uit wat dit betekent voor jouw maandelijkse huurbetaling.

Automatische incasso

  • Betaal je jouw huur via automatische incasso per de 1e of 10e van de maand? Dan hoef je niets te doen.

  • Betaal je jouw huur via automatische incasso op een andere datum? Dan ontvang je deze week bericht van Woongroen.

Periodieke overboeking of maandelijkse betaling

  • Heb jij de bank opdracht gegeven voor een periodieke overboeking van jouw huur? Geef het nieuwe banknummer dan zo snel mogelijk door aan jouw bank. Dit kan nog tot en met maart 2024.

  • Maak je zelf elke maand de huur over? Noteer dan voortaan het nieuwe banknummer bij jouw overboeking. Je kunt ook snel en gemakkelijk betalen met de link of QR-code in de mail of brief over de huurbetaling die je maandelijks van Woongroen ontvangt. De 1e brief (met de titel ‘prolongatie huurperiode’) ontvang je in december. Deze gaat over de huurbetaling van de maand januari.

Huurbetaling januari
Onze huurders* ontvangen deze week per e-mail of brief (als wij geen email van je hebben) bericht over de huurbetaling van januari. Geen e-mail ontvangen? Mogelijk is de e-mail in jouw spamfolder terechtgekomen. Vind je de e-mail ook in de spamfolder niet terug, neem dan contact op met onze Klantenservice. *Uitgezonderd huurders die een automatische incasso per de 1e of de 10e hebben.

Mijn Woongroen: snel, direct en op ieder moment beschikbaar (vanaf 2 januari 2024)
Met jouw persoonlijke account ‘Mijn Woongroen’ heb je altijd toegang tot de informatie over jouw woning en huurbetaling. Je kunt hier ook makkelijk jouw huurzaken regelen.

  • Huur je in de gemeente De Bilt en had je al een persoonlijk account? Dan kun je direct inloggen op 'Mijn Woongroen'.

  • Huur je in de gemeente Zeist en had je al een persoonlijk account? Omdat we werken met een nieuw IT-systeem, is het helaas nodig dat je voor ‘Mijn Woongroen’ een nieuw persoonlijk account aanmaakt.

  • Heb je nog geen persoonlijk account? Maak die dan snel aan.

Een 'Mijn Woongroen' account aanmaken

Neem gerust contact op met vragen
In een nieuwe organisatie gaan dingen soms anders dan je gewend bent of nog niet gelijk goed. Heb je een vraag of opmerking? Wij horen het graag van jou via onze Klantenservice. Bel naar 088 505 38 00. Of stuur een e-mail naar info@woongroen.nl.

Goed om te weten
Tussen Kerst en Oud & Nieuw is ons kantoor gesloten. Uiteraard blijven we telefonisch bereikbaar voor spoedeisende reparatieverzoeken.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Algehele storing bij Woongroen

De technische storing van onze ICT partij is verholpen. Ook mijn.woongroen.nl is hierdoor weer operationeel. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit opgeleverd kan hebben.
Lees meer

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening.
Lees meer