Draagvlak voor renovatie 2 woonblokken Ter Braaklaan in Zeist

Geplaatst op

Eind november deelden wij ons onderhouds- en renovatievoorstel met de huurders van 2 woonblokken aan de Ter Braaklaan in Zeist gedeeld. Deze week werd duidelijk dat ruim 93% van de huurders akkoord gaat met dit voorstel. Samen met aannemer Heilijgers gaan wij de woningen verduurzamen en het nodige onderhoud uitvoeren.

Als kers op de taart mochten de bewoners per woonblok stemmen voor de nieuwe kleur van hun voordeur en draaiende delen in de kozijnen. Het prachtige staalblauw, te zien op de impressie van AG Nova, kwam als winnaar uit de bus. Hierdoor worden de woningen niet alleen comfortabeler, maar krijgen ze ook een eigentijdse uitstraling.

Wij verwachten in maart 2024 te starten met het uitvoeren van de werkzaamheden.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Campagne gestart tegen misstanden in huurwoningen in gemeente Zeist

Het aanpakken van misstanden in huurwoningen is van groot belang voor de veiligheid en leefbaarheid in onze wijken. Om dit aan te pakken, werken de gemeente Zeist, woningcorporaties NabijWonen en Woongroen en Meld Misdaad Anoniem (M.) samen aan een bewustwordingscampagne.
Lees meer

Onthulling bouwhekdoek luidt woningverbetering De Kwartieren Bilthoven in

Onlangs is met veel bewoners van de woningen ‘De Kwartieren’ in Bilthoven het onderhoud en de verduurzaming van de 1e fase woningen symbolisch gestart. Woongroen en Trebbe verbeteren in totaal 254 sociale huurwoningen in de wijk De Leijen. Om dit bijzondere moment te markeren onthulden Hanneke Burg, manager Wonen bij Woongroen, Ruud van Zwol, bewoner namens de klankbordgroep en Eric van der Ploeg, adjunct-directeur bij Trebbe het 1e bouwhekdoek.
Lees meer